Catàleg d'Activitats i Serveis

Oferim serveis predissenyats i a mida: programes d'outdoor-training i programes d'incentius.

Programes D'Outdoor Training

Jornada de Team Building

Durada: 3-4 hores.
Emplaçament: Montjuïc, instal·lacions d’hotels o resorts. Participants: es requereix un mínim de 10 participants.
Adreçat a: persones que vulguin gaudir d’una jornada de caràcter competencial.

Proves intel·lectuals, d’enginy i motrius, activitats que requereixen de la col·laboració, la cooperació i la participació activa de tots els membres de l’equip, reptes a superar aconseguint els millors resultats possibles, us estan esperant. A través de propostes totalment personalitzades, gaudireu d’una jornada Team Building on posareu a prova el desenvolupament individual i de grup a partir de diferents dinàmiques de treball. Segur que d’aquesta manera us ajudarem a enfortir unes competències i uns valors per a la vostra empresa!

Fent Pinya: Taller de Castellers

Durada: 2-3 hores.
Emplaçament: hotels o resorts.
Participants: es requereix un mínim de 10 participants. Adreçat a: persones que vulguin gaudir d’una jornada de caràcter competencial.

Els castellers representen visualment els valors que identifiquen la cultura catalana: esforç, perseverança, unió, compromís, integració,… Si voleu conèixer la nostra cultura immersos en una jornada de caràcter competencial, prepareu-vos per viure una experiència inoblidable. Amb un equip d’especialistes, combinarem oci i cultura a través del vostre propi esforç. Veniu a participar d’una pràctica que ha estat reconeguda com a Patrimoni Mundial per la UNESCO: Fem pinya!

Programes d'Indoor-Training

Taller Artístic

Durada: 3-4 hores.
Emplaçament: instal·lacions d’hotels o resorts. Participants: es requereix un mínim de 10 participants.
Adreçat a: persones que tinguin interès per l’art. És ideal per fomentar la creativitat i ajuda a treballar competències individuals i de grup.

Si voleu gaudir d’una experiència creativa i relaxada a través de l’art, aquesta és la millor opció. Exercitar la ment i la memòria, experimentar amb diferents materials, pintar un quadre abstracte, crear un poema visual,… són algunes de les propostes que us tenim preparades. Prepareu-vos per posar a prova la vostra creativitat… L’equip més creatiu serà el guanyador de la jornada!

Programes d'Incentius

Activitats culturals, activitats culturals en bicicleta, activitats esportives, wine experiences, cocktail experiences.

Activitats Culturals

Fotocompetició amb iPad al Poble Espanyol

Durada: 2 hores.
Emplaçament: Poble Espanyol.
Participants: es requereix un mínim de 10 participants. Adreçat a: persones que volen conèixer el Poble Espanyol d’un forma diferent, més dinàmica i participativa.

Què amaguen els edificis del Poble Espanyol? Quins secrets ens expliquen les seves pedres? Quins símbols desconeguts hi podem trobar?
La resposta a aquestes i altres preguntes està en aquesta fotocompetició. A través d’un iPad haureu de fer fotografies, contestar preguntes, interactuar amb altres equips, utilitzant tot el vostre enginy i la vostra creativitat per a realitzar les fotografies més originals i ser els guanyadors de la jornada.
La forma més divertida de descobrir el Poble Espanyol!

Fotocompetició

Durada: 3 hores.
Emplaçament: Ciutat Vella i Eixample / [email protected] Participants: es requereix un mínim de 15 participants.
Adreçat a: persones que tinguin interès per la cultura, que siguin dinàmiques i creatives, i a les quals els agradi autosuperar-se i treballar en equip.

Voleu descobrir la ciutat utilitzant tot el vostre enginy per a desxifrar els enigmes visuals que us proposem? Doncs aquesta és la vostra oportunitat: fotografies divertides i originals reptes, us estan esperant. Haureu de desenvolupar la imaginació i la creativitat si voleu superar aquesta prova i ser els guanyadors de la jornada.
NOVETAT!!! Ara teniu l’opció d’aplicar les noves tecnologies a la fotocompetició amb la utilització dels iPads: llegiu codis QR per veure què amaguen, feu fotografies, interactueu amb els altres equips!

Barcelona a la Carta

Durada: 3 hores.
Emplaçament: Ciutat Vella, Eixample i Vila Olímpica. Participants: es requereix un mínim de 20 participants.
Adreçat a: persones que tinguin interès per la cultura i que vulguin descobrir la ciutat de forma autònoma. És ideal per fomentar la competitivitat, la cooperació i l’assoliment d’objectius.

Voleu fer fotografies divertides? Voleu convertir-vos en artistes per uns instants? Voleu aprendre a ballar sardanes? Voleu descobrir les llegendes i els símbols que amaguen alguns dels edificis més emblemàtics de la nostra ciutat? “Barcelona a la carta” és la millor opció per descobrir la ciutat de forma interactiva, autònoma i lliure.

L'Univers Gaudí: visita teatralitzada

Durada: 3 hores.
Emplaçament: Ciutat Vella i Eixample.
Participants: es requereix un mínim de 40 participants.
Adreçat a: persones que tinguin interès per l’art i que vulguin conèixer el Modernisme de Gaudí d’una forma lúdica i divertida.

Us agradaria conèixer el mecenes i amic íntim d’Antoni Gaudí? Voldríeu saber per què la senyora Milà, propietària de la Pedrera, està tan enfadada amb l’arquitecte? Us interessaria descobrir qui vivia al Passeig de Gràcia? Voldríeu parlar una estona amb Gaudí mentre preneu un refresc? Diferents personatges d’època us estan esperant per explicar-vos-ho!

Gimcana al Poble Espanyol

Durada: 2 hores.
Emplaçament: Poble Espanyol.
Participants: es requereix un mínim de 10 participants.
Adreçat a: persones que volen conèixer el Poble Espanyol d’un forma diferent, més dinàmica i participativa.

Aquesta activitat permet viatjar per tota Espanya però sense moure’s de lloc, descobrint-ne les seves regions, els seus costums, els seus edificis més característics, les seves formes de viure en definitiva! Però d’una forma totalment activa, on vosaltres en sereu els autèntics protagonistes. Proves i enigmes a superar us esperen!

Joc de Descoberta (també amb iPad)

Durada: 3-4 hores.
Emplaçament: Ciutat Vella i Eixample / [email protected] Participants: es requereix un mínim de 15 participants.
Adreçat a: persones que vulguin descobrir la ciutat de forma activa treballant les competències individuals que contribueixen al creixement de l’equip.

El “Joc de descoberta cultural” és una activitat recreativa on potenciarem el treball en equip mentre descobrim la cultura, la història i l’art de Barcelona d’una forma amena i poc convencional. Oferim diferents propostes en funció del temps disponible i de les característiques del grup: convertir-se en estàtues humanes, fer una fotocompetició, aprendre a ballar sardanes, crear una exposició de retrats, investigar sobre la Barcelona del passat o imaginar com serà la Barcelona del futur, són les diferents propostes que us estan esperant.
NOVETAT!!! Ara teniu l’opció d’aplicar les noves tecnologies al joc de descoberta amb la utilització dels iPads: llegiu codis QR per veure què amaguen, feu fotografies, interactueu amb els altres equips!

Mosaic de Barcelona

Durada: 3-4 hores.
Emplaçament: Ciutat Vella.
Participants: es requereix un mínim de 30 participants.
Adreçat a: persones que vulguin descobrir la cultura catalana posant a prova tots els seus sentits d’una forma divertida. Activitat recomanada per a fomentar el treball en equip.

Voleu conèixer els ingredients que s’amaguen darrere de les tapes? Coneixeu els secrets dels vins catalans? Us agradaria aprendre a ballar sardanes o flamenc? Esteu preparats per posar a prova els vostres coneixements històrics i artístics sobre Catalunya? Us atreviu a convertir-vos en autèntics artistes? Construïu el vostre propi mosaic cultural, seleccionant quatre de les vuit activitats que us proposem i que us permetran barrejar ball, música, gastronomia, història o art!

Descoberta Picassiana

Durada: 3-4 hores.
Emplaçament: Ciutat Vella.
Participants: es requereix un mínim de 15 participants.
Adreçat a: persones que tinguin interès per l’art i que vulguin descobrir la vida de Pablo Picasso d’una forma diferent, original i tranquil·la. Ideal per a despertar la creativitat i la imaginació.

Si voleu passejar pels carrers de Màlaga, caminar pels terrats de Barcelona, entrar en un local modernista, ballar en un cabaret de París, emocionar-vos amb la tristesa del color blau, somriure amb el circ de color rosa i convertir un conjunt de triangles i quadrats en un rostre, veniu a descobrir els llocs on va viure, estudiar i treballar un geni que creia que la inspiració arribava pintant. Segur que amb Picasso aprendreu a gaudir de l’art amb uns altres ulls!

Activitats Esportives

Gimcana al Mar

Durada: 3 hores.
Emplaçament: Port vell de Barcelona.
Participants: es requereix un mínim de 10 participants.
Adreçat a: persones que vulguin potenciar les relacions personals de forma lúdica i recreativa, tot superant proves i petits reptes mentre naveguen.

La recerca del tresor navegant és una manera original de divertir-se alhora que permet generar esperit d’equip. Els participants consultaran els mapes, buscaran objectes flotants en el mar, descobriran tresors….i posaran en pràctica la navegació a vela i la força del vent. Hi haurà celebració final!

Gimcana Esportiva / JJOO (1)

Durada: 3-4 hores.
Emplaçament: complex esportiu o a l’aire lliure. Participants: es requereix un mínim de 20 participants.
Adreçat a: persones que vulguin gaudir d’una jornada esportiva i trencar amb la rutina. És ideal per a fomentar l’esperit cooperatiu i el factor lúdic i recreatiu.

Si voleu gaudir d’una jornada esportiva a l’estil d’una competició olímpica plena de reptes a superar, veniu a fer la gimcana que us hem preparat. Us proposem vint proves diferents a escollir i ens adaptem sempre a les vostres necessitats.

Raid d'Aventura

Durada: jornada sencera (inclou dinar).
Emplaçament: Montserrat.
Participants: es requereix un mínim de 10 participants.
Adreçat a: persones que vulguin gaudir jornada plena d’emocions. Ideal per a premiar els companys i compensar els resultats assolits.

El “Raid d’aventura” us ofereix la possibilitat de gaudir d’una jornada extensa, divertida, dinàmica i plena d’emocions. Diferents proves i reptes a assolir de forma individual, per parelles o en equips, us estan esperant. Carregueu-vos d’energia si voleu superar aquest incentiu, animeu-vos a desconnectar de la quotidianitat i a gaudir de l’esport i de la natura. Poseu a prova les vostres capacitats i apreneu a créixer de forma individual i col·lectiva amb el circuit d’aventura que us hem preparat!

Multiactivitat Terrestre

Durada: 3-4 hores o jornada sencera (pot incloure dinar). Emplaçament: Sant Sadurní d’Anoia.
Participants: es requereix un mínim de 10 participants.
Adreçat a: persones actives i competitives que vulguin gaudir d’una jornada esportiva, trencar amb la rutina, divertir-se i gaudir amb els companys.

Voleu apostar per una jornada plena d’emocions fent activitats d’aventura i recreatives? Doncs no dubteu en buscar un forat al vostre calendari per a participar d’aquesta proposta. Us proposem sis activitats d’aventura diferents a escollir i ens adaptem sempre a les vostres necessitats.

Business Regata

Durada: 3 hores.
Emplaçament: Port vell de Barcelona, i al mar. Participants: es requereix un mínim de 6 participants.
Adreçat a: persones proactives que vulguin assolir nous reptes i fomentar l’esperit d’equip.

Voleu aprendre a ser tripulants amb l’ajuda de patrons experts i posar les vostres habilitats i les dels vostres companys a prova? Ho podreu fer mitjançant aquesta carrera original dins la mar, alhora que es faran evidents les similituds entre la navegació esportiva i l’entorn empresarial. Hi haurà celebració final!

Experiència de Navegació

Durada: 3 hores.
Emplaçament: Port vell de Barcelona.
Participants: es requereix un mínim de 5 participants.
Adreçat a: persones que vulguin experimentar i gaudir de la navegació. Interessant proposta per a motivar l’equip.

Navegar amb la única força del vent crea un entorn únic a bord i que permet compartir emocions i impressions amb els companys. Els patrons experts introduiran els conceptes bàsics de navegació als més inexperts i tècniques avançades als navegants; tot l’equip gaudirà d’un passeig en veler al mar, amb espectaculars vistes de Barcelona.

Sortida de Pesca

Durada: 3 hores.
Emplaçament: Port de Mataró Participants: es requereix un mínim de 6 participants.
Adreçat a: persones amb passió pels secrets del mar.

Sortida de pesca esportiva davant la costa del Maresme. Com a arts de pesca els participants podran experimentar amb la canya i el volantí. Les espècies que es poden pescar són: barat, sorell , bonítol, tonyina, maires, palometa,…segons l’època de l’any. L’activitat està supervisada i dinamitzada per un pescador professional.

Gimcana Esportiva / JJOO (2)

Durada: 3-4 hores.
Emplaçament: platges del litoral barceloní i rodalies. Participants: es requereix un mínim de 20 participants.
Adreçat a: persones que vulguin gaudir d’una jornada esportiva i trencar amb la rutina. És ideal per a fomentar l’esperit cooperatiu i el factor lúdic i recreatiu.

Si voleu gaudir d’una jornada esportiva al costat del mar i plena de reptes a superar, veniu a fer la gimcana que us hem preparat. Us proposem quinze proves diferents a escollir i ens adaptem sempre a les vostres necessitats.

Orientació + Tir amb Arc

Durada: 3-4 hores.
Emplaçament: diversos espais.
Participants: es requereix un mínim de 10 participants.
Adreçat a: persones que vulguin gaudir d’una jornada divertida i relaxada. És ideal per treballar en equips o en parelles.

Si voleu gaudir d’una jornada relaxada i a l’aire lliure, si voleu treballar en equips reduïts seguint diferents tècniques d’orientació, si voleu descobrir enigmes divertits i curiosos, i si voleu afinar la vostra punteria, aquesta és la millor elecció. Seguint els punts cardinals, responent correctament totes les preguntes i encertant a la diana. Només així podreu ésser l’equip guanyador de la jornada!

Tria la Teva Aventura!

Durada: variable (en funció de l’activitat escollida). Emplaçament: diversos emplaçaments.
Participants: es requereix un mínim de 10 participants.
Adreçat a: persones que vulguin gaudir d’una activitat d’aventura específica. Ideal per a fomentar les relacions humanes, la comunicació i l’intercanvi.

Descens de barrancs, vies ferrades, circuits d’aventura a la carta, escalada, piragüisme, submarinisme o muntar a cavall. Sigui com sigui, per terra, per aigua o per aire, a Obrint Via us estem esperant. Gaudiu de l’esport d’aventura en un entorn agradable i tranquil amb el suport dels nostres guies!

Multiactivitat Nàutica

Durada: 3-4 hores.
Emplaçament: Platja de Vilanova i la Geltrú/ Sitges. Participants: es requereix un mínim de 8 participants.
Adreçat a: persones que vulguin gaudir d’una activitat aquàtica animada i trencar amb la rutina. Interessant proposta per a fomentar l’esperit cooperatiu i el factor lúdic i recreatiu.

Esteu cansats del dia a dia i us voleu relaxar fent una jornada aquàtica al litoral català? La “Multiactivitat nàutica” us ofereix la possibilitat de desconnectar, relaxar- vos i gaudir del mar, aprenent diferents tècniques i esports aquàtics amb la supervisió constant de tècnics especialitzats.

Activitats Culturals en Bicicleta

Bike-Tour Cultural i Gastronòmic

Durada: 3-4 hores.
Emplaçament: Ciutat Vella.
Participants: es requereix un mínim de 10 participants.
Adreçat a: persones que tinguin interès per la cultura, a les que els agradi fer esport i que busquin fer una activitat cultural i plena de moviment.

Si sou dels que gaudiu passejant sobre rodes i descobrint la ciutat acompanyats d’una bona gastronomia, veniu a conèixer una nova Barcelona. Pedalejant i escoltant les històries dels palaus, carrers i mercats de la ciutat, descobrireu que les pedres també parlen. Per recuperar l’energia perduda, una parada en un restaurant de tapes permetrà delectar-vos amb els secrets millor guardats de la nostra cuina.

Bike-Tour Nocturn

Durada: 3-4 hores.
Emplaçament: Ciutat Vella i Vila Olímpica. Participants: es requereix un mínim de 10 participants.
Adreçat a: persones que tinguin interès per la cultura, a les que els agradi fer esport i que busquin fer una activitat cultural, plena de moviment i en horari nocturn.

Si voleu recórrer sobre rodes els carrerons de Barcelona quan la multitud dorm i la calma s’apodera de la ciutat, no dubteu en realitzar aquest Bike-Tour nocturn que us permetrà descobrir el laberíntic entramat del casc antic barceloní, mentre gaudiu de les històries que s’amaguen en la foscor de la ciutat. No us perdeu els colors i la màgia de la nit barcelonina!

Safari-Photo Bike Tour

Durada: 3-4 hores.
Emplaçament: Ciutat Vella / Eixample
Participants: es requereix un mínim de 10 participants.
Adreçat a: persones que busquin descobrir la ciutat d’una forma dinàmica, interactiva i plena de moviment.

Voleu completar un itinerari en bicicleta i combinar-ho amb una dinàmica de fotocompetició? Doncs veniu a fer el Safari-Photo Bike Tour. Dividits en equips, a tota velocitat i sense desorientar-vos, descobrireu Barcelona sobre rodes d’una forma totalment interactiva. Haureu de superar diferents reptes, plasmant-los fotogràficament. Enginy, creativitat i diversió garantits!

Wine Experiences

Tast de Vins

Durada: 40 minuts – 1h 30 min
Emplaçament: espai emblemàtic de Barcelona, instal·lacions d’hotels o resorts (a voluntat del client).
Participants: es requereix un mínim de 8 participants.
Adreçat a: persones que vulguin conèixer el món dels vins i fer un tast de 4, 5 o 6 varietats seleccionades.

Un sommelier professional us introduirà en el món dels vins i explicarà tot allò que envolta aquesta beguda ancestral i tan valorada! Tot seguit es degustaran els vins seleccionats pels clients, 4,5 o 6 varietats de la nostra carta, i n’aprendran les característiques alhora que gaudiran dels seus gustos i matisos!

Tast de Vins a Cegues

Durada: 40 minuts – 1h 30 min
Emplaçament: espai emblemàtic de Barcelona, instal·lacions d’hotels o resorts.
Participants: es requereix un mínim de 8 participants.
Adreçat a: persones que vulguin descobrir la cultura catalana posant a prova tots els seus sentits d’una forma divertida.

Aquesta és una activitat d’incentiu i lúdica, ideal per a tenir un primer contacte amb els vins de les denominacions d’origen catalanes.
S’explicaran alguns secrets dels vins i les tècniques de degustació, però d’una forma especial que farà treballar tots els sentits!

Descoberta Picassiana: Art i Vins

Durada: 3-4 hores.
Emplaçament: Ciutat Vella.
Participants: es requereix un mínim de 15 participants.
Adreçat a: persones que tinguin interès per la cultura i l’art i que vulguin descobrir la vida de Pablo Picasso d’una forma diferent, original i tranquil·la. És ideal per despertar la creativitat, la imaginació i el gust.

Si voleu passejar pels carrers de Màlaga, caminar pels terrats de Barcelona, entrar en un local modernista, ballar en un cabaret de París, emocionar-vos amb la tristesa del color blau, somriure amb el circ de color rosa i convertir un conjunt de triangles i quadrats en un rostre, veniu a descobrir els llocs on va viure, estudiar i treballar un geni que creia que la inspiració arribava pintant. Segur que amb Picasso aprendreu a gaudir de l’art amb uns altres ulls! La jornada finalitzarà amb un taller de tast de vins.

Tel: 93 250 63 52

Contacta'ns!

4 + 4 =